Гармидер 10:20 (оновлено)

12 липня 2010 року поблизу с. Бронька, на Іршавщині завершився літній виховно-вишкільний пластовий табір “Гармидер”.

Спільне фото

ЗМІ про нас:

Фоторепортаж від Олега Колесника

Першункою табору стала юначка куреня ч. 38 ім. Миколаї Божук – пл.прих. Ірина Шевчук, а першуном юнак куреня ч. 45 ім. Ф. Корятовича – пл.прих. Володимир Кека

Дякуємо всім за табір!

1 день.
У перший день, після успішного прибуття на місце, було виконано базові роботи по розтаборуванню — поставлена щогла, збудована кухня, лятрина та, звісно, наметові частини.

Після відкриття спланована програма почала втілюватися в життя.  Були прочитані деякі гутірки, зокрема з техніки безпеки, табірництва та акторської майстерності.  Також програму освіжив несподіваний двадцятихвилинний дощик.  Ввечері відбулася ватра знайомств.

2 день.
На таборі програма йде згідно з планом. Відбуваються гутірки та таборові роботи.  На табір також прибули ще двоє виховників.

3 день.
Ми отримали перші кадри з місця!

Гутірка
Обід
гурток чергових з інтендантом
гурток чергових з інтендантом

Окрім повідомлення нас про свої успіхи, ми також інформуємо й таборовиків, наприклад, про результати матчів у рамках ЧС 2010.

день 5.
На таборі у неділю був “День відкритої брами”, під час якого усі охочі, зокрема батьки змогли відвідати своїх дітей. На закарпатському новинному сайті “Закарпаття online” опублікували фоторепортаж від Олега Колесника.

день 6.
Табір відвідали журналісти. Під час купальских святкувань було багато веселощів та розваг. Сюжет з табору можна переглянути за адресою: http://tvline.biz/ru/tv/?id=9127727&act=tvp&channel=3, дивитися з 5:05 часу. Також вночі відбулися церемонії заприсяженя двох пластунів — Андрія Лошака та Сергія Лещака з к.ч. 45, та іменування розвідувачками двох юначок 38 куренея — Оксани Ажнюк та Юлії Воротняк.

день 7.
На таборі впав дощ.  Трошки змокли, але вжили всіх необхідних заходів, щоб не промокнути цілком і висушити промокле. Програма з певними корективами відбувається і надалі.