Як пташата писанки малювали

27-28 квітня 2013 р.  пташатка станиці Ужгород зібралися разом з батьками в Лікіцари. Щойно ми туди приїхали, виявилося, що з одним маленьким пташам сталася незвичайна пригода. Коли вся його родина побачила, що вже весна летить на північ, уся пташача родина полетіла за весною у рідні краї.

Як пташата писанки малювали 23

А одне пташатко загубилося, бо щоразу відбивалося від зграї, коли бачило щось цікаве на шляху. Так воно опинилося в темному незнайомому лісі. На допомогу йому прийшла Берегиня, яка подарувала йому гніздечко. Однак спочатку пташатко повинно було знайти погублені по лісу намистини.

Відважне пташатко виконало всі завдання й отримало гніздечко. Тоді Берегиня подарувала пташаткові давні символи, які пташатко намалювало на писанці. Тоді писанка стала чарівна і допомогла пташаткові знайти дорогу до рідного дому, куди полетіла вся його родина. Пташатко якраз устигло знайти свою сім’ю на Вербну неділю.

А тоді вчилося разом зі своїми братчиками і сестричками співати пісні, пекти пасочки, розкладати вогнище, дружно бавитися і малювати Великодне деревце. А ще на саму Квітну неділю патшатка знайшли у лісі вербу, посвятили її, щоб вона була чарівна, та трішки побили один одного вербовими гілочками, щоб усі росли здорові і щасливі!

А Станиця Ужгород дякує всім-всім, хто долучився до нашого свята!:)

Як пташата писанки малювали 13 Як пташата писанки малювали 14 Як пташата писанки малювали 15 Як пташата писанки малювали 16 Як пташата писанки малювали 17 Як пташата писанки малювали 18 Як пташата писанки малювали 19 Як пташата писанки малювали 20 Як пташата писанки малювали 21 Як пташата писанки малювали 22  Як пташата писанки малювали 24 Як пташата писанки малювали 25 Як пташата писанки малювали 26 Як пташата писанки малювали 27 Як пташата писанки малювали 28 Як пташата писанки малювали 01
Як пташата писанки малювали 02 Як пташата писанки малювали 03 Як пташата писанки малювали 04 Як пташата писанки малювали 05 Як пташата писанки малювали 06 Як пташата писанки малювали 07 Як пташата писанки малювали 08 Як пташата писанки малювали 09 Як пташата писанки малювали 10 Як пташата писанки малювали 11 Як пташата писанки малювали 12

Джерело: сторінка фб Станиці Ужгород

*