Пласт

До 104-річниці від заснування Пласту

12-го квітня 2016 р., в Ужгороді в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка всі охочі, мали змогу дізнатися про те, чому варто долучатися до Національної скаутської організації Пласт, якщо тобі 18+. На заході під назвою “10 причин долучитися до Пласту у дорослому віці”, розповіли, які можливості, преференції та навіть користь отримає людина, яка вирішила стати частиною однієї з найпотужніших молодіжних організацій України.

Пласт
Пласт

Очільник ужгородського міського осередку Пласту Людмила Лівак, розповіла про те, що Пласт – це не тільки романтика, мандрівки, екстремальні пригоди та випробування, але й можливість безпосередньо впливати на зміни в суспільстві. Організація сприяє в реалізації різноманітних соціальних проектів та акцій, а також дає великі можливості для навчання і нових цікавих знайомств. Зокрема, всім охочим ужгородцям, пропонують долучитися до виховання майбутніх лідерів та свідомих і активних громадян: можна стати виховником маленьких пластунів. Тобто тим, хто передає свої уміння, навички та знання дітям та юнацтву.

Це може бути допомога у веденні гуртка з 7-10 дітей, або самостійна робота з гуртком дітей. Ті ж, хто хочуть долучитися до виховання активної молоді, але не мають можливості регулярно працювати з дітьми, можуть поділитися з дітьми своїми корисними навичками чи вміннями. Фотографування, навики першої медичної допомоги, туризм, спорт, мистецтво чи військова справа – будь-які знання будуть корисні для діток та юнацтва.

Більше дізнатися про роботу Пласту та те, як долучитися до організації можна на сторінці організації в мережі Фейсбук.

Джерело: Прозахід

*