Коляда

А ви колядували цього року? Бо ми — так і дуже активно! І хоч Різдво вже лишилося у минулому році, та ділимось частинкою настрою ✨

У нас було аж 3 вертепи — 2 юнацьких та 1 один новацький.

Юнаки та юначки 45 і 38 куренів об’єднавшись, створили вертепи, які хоч і сповіщали веселу звістку про народження Ісуса, але й не оминали актуальної, болючої теми кожного українця — війни.

Вертеп Паралельне Різдво (13 учасників) розповідав історію про Марію і Йосипа, які рятують від війни Дитину та себе, а також про Ірода-генерала, який врешті потрапляє у пекло (де йому й місце!)

Інший юнацький вертеп під назвою Різдвяний колорит (16 учасників) — це історія про диво народження Божого Сина, військового, якому допомогли Ангели та про те, що перемогу над Іродом.

Обидва вертепи побували у домівках друзів та рідних, а також в офісах, книгарнях та у військових.
Новацький вертеп повеселив охочих перед Новим роком. Це було гарне різдвяне дійство з несподіваними учасниками та маленькими гостинцями для глядачів.

Актори всіх вертепів справилися на відмінно, тож задоволення отримали обидві сторони! Проте на цьому вертепування сезону 2023/2024 не закінчується — попереду Битва Вертепів у станиці Довге та Різдвяна свічечка в Ужгороді. Спогадів залишиться на цілий рік ❤️